VILL DU SLUTA RÖKA/SNUSA?

Vill du verkligen sluta till 100%?

Men tycker det är svårt. Är du en av dem som testat flera olika metoder. Som Akupunktör jobbar vi förebyggande. Därför har jag nu sluta röka behandling.

Detta görs via NADA behandling. Detta hjälper till att lugna och lindra abstinensen. Behandlingen går till så att jag först sätter 5 nålar i var öra, som sedan sitter i 30 minuter. 

Där efter sätter jag akupressur plåster i öronen som sitter till nästa behandlingstillfälle. Dessa kan man själv stimulera genom massage och på så vi själv minska röksuget.

Total tid för varje behandling är ca 60 minuter. Vi börja med 1 behandling i veckan i 5 veckor . Där efter tar vi tillsammans ställning till hur det går.

Priset för fem gånger är 1500/2500kr.

Efter fem gånger är det viktigt att du fortsätter behandlingen men vid behov. Vid tre månader kan det vara bra att göra ett par behandlingar då abstinensen och återfallen är störst.

Grunden till ett lyckat resultat är att du verkligen är motiverad och att du gör detta för att du vill och inte för någon annan. Du ska själv klarat av att minska antalet cigaretter eller motsvarande nikotin till 5 eller mindre per dygn.

Är ni flera som verkligen vill sluta röka går det bra att behandlas i grupp på max 4 st.

En kollega med gedigen erfarenhet av akupunktur och som är med i Svenska akupunkturförbundet gjord en intervju om ämnet. Se länk  Sluta röka

Har ni frågor hör av er, eller boka ett första möta på bokadirekt. Varmt Välkommen/ Martha